Εκλογές και Γενική Συνέλευση ΟΕΒΕ - BEEO, Σάββατο 06 Μαρτίου 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ) σας προκαλεί να συμμετάσχετε το Σάββατο 06 Μαρτίου 2021 στη 13:00 στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕ για το 2021 κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (2021-2024).

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν μόνον τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της ΟΕΒΕ. Η υποβολή υποψηφιοτήτων από τα μέλη της ΟΕΒΕ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εφορευτική Επιτροπή, θα πρέπει να γίνει εγγράφως (στο e-mail της Προέδρου της ΟΕΒΕ Καθηγήτριας Ι. Ιωαννίδου ioanidou[at]dent.auth.gr), μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Την ίδια ημέρα 06 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:30 θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Εταιρείας Ειδικών Ορθοδοντικών (ΒΕΕΟ) υπό την Προεδρία του Καθηγ. Μ. Α. Παπαδόπουλου.

Η συμμετοχή σας σε όλα τα παραπάνω θα γίνει διαδικτυακά και ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης, καθώς και οδηγίες για τη διαδικτυακή ψηφοφορία της ΟΕΒΕ θα σας αποσταλούν εγκαίρως και το αργότερο μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη ημέρα.

Παρακαλείσθε για περισσότερες πληροφορίες να δείτε τα αρχεία .pdf εδώ και εδώ.

Θα χαρούμε πολύ με τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΟΕΒΕ

Το ΔΣ της ΒΕΕΟ

Κορυφή